Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Wszystkim ..Mimo że za oknem mgła to ja Wam cieplutkiego dnia życzę... bo w życiu najważniejsza jest obecność drugiej osoby ..jej bliskość... szczęście i miłość... i drobne gesty na codzień... Delikatny uścisk, wspólnie wypita kawa, poranny uśmiech..... I tego Wam dzisiaj życzę!!!
Witam, witam i donoszę że Dworzec ŁÓDZ- FABRYCZNA uroczyście otworzyłam , sama tam raniutko byłam kiedy to Włodarzy jeszcze nie było ale wszystko już ślniło.Widok imponujący i do stolycy pociąg szybko mknący.Wsiąść ochotę miałam i moje Warszawianki uściskać chciałam.Niestety w tył zwrot zrobiłam i niestety na przymusowy kurs służbowy wyruszyłam.Jedynie wirtualne uściski przesyłam a naszej Królewnie moc przesyłam żeby na tych korytarzach jakoś wyrobiła
Ela na Fabrycznym była,oczy nowinkami nacieszyła,pociąg szybko pędzący widziała,a że czasu nie miała to z Warszawy zrezygnowała,bo do pracy pójść...musiała Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam w tą dżdżystą Niedzielę
Princi jak zwykle korytarze szlifowała
O przyjaciołach z NS-u mocno myślała
Wróciła do domu ....a tu niespodzianka
Wszyscy rymują od samego ranka
Tak więc i ja wierszyk marny skleciłam
I buziole soczyste do tego dorzuciłam [ obrazek zewnętrzny ]
Oj nocka za oknem chyba czas rozejrzeć się za poniedziałkiem Przydałby się jakiś pan poniedziałek co by dodał siły napędowej na cały tydzień Miłego wieczorku ...
Oj Eluniu siły by się zdały bo tydzień dość pracowicie się zapowiada i wyzwania nie lada Jędruś widziałam i pod wrażeniem do chwili obecnej pozostałam Peoniu droga to są rymy olaboga Princusiu miła a póżniej to może do miasta Łodzi może byś zbłądziła