Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Zimno się zrobiło i automatycznie chce się bardziej jeść.
Tylko żeby jeszcze było co ? A tu stół pusty,nie nakryty.
Życzę smacznego i cudownego dnia
Oooo raaany...same jaja
Oj lubię jajeczka ....te szczególnie młode...tzn. świeże i jędrne....tzn. dobrze wysmażone na patelni
Pozdrawiam sniadaniowiczów
Jeszcze mi nikt dzisiaj nie popsuł humoru....mam nadzieję, ze mój stan taki pozostanie do wieczora
Nie ma tu jakiegoś starego zbuka w tej jajecznicy Jak nie ma to też poproszę troszeczkę ,a paróweczkę też dostanę do tych jajeczek Tylko nie morlinkę ,taka chuda dłuugaśna i cieniutka ,ble