Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Mam skierowanie z ZUS do Ciechocinka , sanatorium ZNP czy może ktoś się wybiera z Mazur może z Giżycka lub Węgorzewa , jeżeli tak proszę o kontakt
Nie ma bezpośredniego połączenia z Olsztyna. Można jechać z przesiadką w Toruniu. W sumie jest tak blisko do Ciechocinka, że nawet jeszcze nie myślałam jak dojadę. Albo mnie ktoś zawiezie albo pojadę pociągiem. Byłam 2 razy w Ciechocinku prywatnie: w Chemiku i Orionie.
Ja będę jechała samochodem jak się umówimy to mogę Cię zabrać, napisz jak będziesz chciała, napisz z jakiego miasta jesteś ja zobaczę czy po drodze i będzie dobrze, może ktoś jeszcze dołączy jeszcze mamy dużo czasu
Witam wszystkich ponownie, termin 03.06.2013 r. Ciechocinek sanatorium ZNP skierowanie z ZUS, czy może jest ktoś kto ma skierowanie w tym czasie z Mazur centrum Giżycko , Węgorzewo. Będę jechała samochodem lub zabiorę się z kimś, zawsze to taniej i weselej