Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry wszystkim. Mam na imię Krzysztof i również wybieram się do Wysowej Zdrój w tym terminie. Jestem z Kielc i jadę samochodem,więc gdyby pojawił się ktoś komu będzie "po drodze", to zapraszam do wspólnej podróży. Będzie to mój sanatoryjny debiut,więc nie będę ukrywał,że mam lekką tremę...
Witaj Betino!
Bez względu na to jaki by to nie był ośrodek w Wysowej. Nawet się nie zastanawiaj.
Wybór jest tylko jeden. Krynica i jeszcze raz Krynica (której też nie jestem fanem).
Wysowa to już jest koniec świata w przenośni i dosłownie. Może w środku lata i
na krótko to tak, ale nie na 24 dni. Dla mnie to byłaby porażka. Ale wiem, że na
Forum są osoby, którym to miejsce odpowiada. Więc zdania mogą być podzielone.
Tak, zdecydowanie, koniec świata! Mnie się trafiła Biawena w Wysowej w środku upalnego lata, a wędrówki piesze lubię, więc nie było źle. Chociaż, co do zabiegów, to tak nie do końca, Pan Doktor miał swój plan. Pozdrawiam