NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
- Wienia
- Przyjaciel forum

- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
Popieram opinię o Dzwonkówce i to , że klimat tworzą ludziegoośka71 pisze:Witajcie dziewczyny![]()
Miałyście 100% racji - nie ma co płakać za Budowlanymi bo Dzwonkówka jest cudowna
Klimat stworzyli ludzie a resztę dopełniła obsługa , trafne zabiegi i fajne pokoje
Gdybym miała w przyszłości decydować gdzie jechać do sanatorium w Szczawnicy to po krótkim namyśle Dzwonkówka by wygrała![]()
Pozdrawiam Was gorąco z ośnieżonej Szczawnicy
Będąc w NIWIE w K-gu , moja paczka była zgodna , że .... nigdy byśmy nie pojechali do Jedlca ( ośrodek KRUS , zwany jednostką karną
Cieszę się , że jesteś zadowolona
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
To Ty Wiesiu jesteś .... Wienia z małopolskiwieslawa kowalska633 pisze: Wyczyscili mi komputer razem z hasłami i mam znowu problem.Wienia.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Staż sanatoryjny: 9
Super,że jesteś zadowolona.Prawda jest taka,że to my kuracjusze tworzymy klimat i od nas zależy czy wrócimy zadowoleni,czy nie.
Mając dobre i pozytywne nastawienie do otoczenia na pewne sytuacje możemy popatrzeć przez palce.Osobom pogodnym wszędzie będzie dobrze i mnie właśnie tak jest.Gdzie bym nie była to jestem zadowolona.
Gosiu życzę cudownego pobytu z efektami leczniczymi na ciało i duszę.Pozdrawiam
Cześć Wieniu
Okres przedświąteczny,to wszyscy zajęci.A właściwie to nie jest już to forum co rok temu.
Coś ruszyło,wczoraj u mnie spadło chyba ze 100 numerków.
Właściwie to nawet dokładnie nie wiem bo nie śledzę tego.
Wiedząc,że mogę dzwonić o zwrot to jakoś nie interesuje mnie czy spadają,czy rosną
Pozdrawiam
Pozdrawiam ciepło Gosię i życzę dobrych efektów leczniczych i relaksacyjnych w Szczawnicy. Ja wreszcie doczekałam się ponownej weryfikacji i otrzymałam skierowanie tym razem do Krynicy Zdroju od 4.01.2017 do sanatorium Nad Kryniczanką -nawet udało mi się zarezerwować jedynkę (pewnie dlatego, że to sezon martwy). Co do opinii o sanatorium są tak przeciwstawne , ma muszę się przekonać. Z jednego się cieszę Krynica zimą jest urocza. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy odpoczywających ,oczekujących i powracających.
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Staż sanatoryjny: 9
Widzisz,moje typowanie,że to będzie najwcześniej styczeń sprawdziło się.
Mam nadzieję,że jesteś i będziesz zadowolona.
Czyli karnawał spędzasz w Krynicy,więc życzę także fajnego towarzystwa i miłej zabawy na Krynickich parkietach.
Jakby nie było,to taniec jest również zalecany jako rehabilitacja dla ciała i duszy.
Pozdrawiam