Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Felice ,u mnie jakiś problem z wysyłaniem wiadomości na priv. Uprzedzam żartownisiów że się zalogowałam I nic ! Nawet fachowiec w rodzinie zrobił zdziwioną minę. Mam nadzieję że uda mi się rozgryźć problem
Ale Twoja wiadomość dotarła . Twoje namiary mam więc z góry uprzedzam że tej herbatki to Ci nie odpuszczę a i zrewanżuję się czymś podobnym
Chętnie dołączę do Ciebie i Andrzeja na parkiecie Pozwolisz
Hej, ja otrzymałam skierowanie na 4.01 - 28.01 Krynica Zdrój Ośrodek Beskid.
Jadę tam drugi raz i już się doczekać nie mogę.
Jeśli ktoś się tam wybiera służę pomocą.
MARK50 pisze:Witajcie moje sliczne dziewczynki tak wszedłem na fs i oczom nie wierze tak chciałbym byc tam z Wami jak z siostrami chyba nie przesadziłem haha ale wiem ze bedziecie sie dobrze bawiły bo znam ten ognik w Waszych oczetach cudownych i ruchy na parkiecie zazdroszcze a ja poczekam sobie do przyszłego roku 2018 choc w tym 2017 tyle ze pozniej wybiore sie do Buska moze tez spotkam kogos tak miłego jak Wy cudowne dziewczyny pozdrawiam i zycze samych dobrych chwil i super zabawy
Dużo napisała Lewek,ona tam ostatnio była.Ja wiem tyle,że pokoje są o różnym standardzie.Samo sanatorium nie jest złe.Usytuowane w centralnej części Zdroju,wszędzie blisko i nie pod górkę.
Ja może jeszcze nie na walizce...ale z biletem w dłoni.Jeszcze 8 dni i przywitam Krynicę.Oj marzy mi się wypoczynek i mam nadzieję,że zimowa sceneria.Może ktoś w międzyczasie również dostał zaproszenie w tamte strony?