Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich , tyle wczorajszego jedzonka pozostało
Poranna kawusia , na dzień dobry wystarczy
Sobotnio wekendowo ,świąteczne przygotowania
Zmykam na zakupy ,pozdrawiam ekipę śniadaniową
Witam sobotnio przedświątecznie
Dzisiaj większość z nasi ja też będzie pewnie zajeta zakupami,porządkami ,przygotowaniami więc życzę udanego dnia.
Kawkę już mam ,kawałeczek ciasta skubnę,żeby inni tez skosztowwali Maka pyszne Pozdrawiam
OOO!!! ale dostawa dobrze,że zaczekałam dzięki
Gosiu bo przyszli kuracjusze zbytnio się odchudzą ;)
Basiu ale ja pisałam o śniadaniu...dlaczego nie mogę robić..... jest to dopiero możliwe o 10h...a do tej pory każdy już po śniadaniu...
a wcześniej jest to niemożliwe....
Witam ekipę śniadaniową ,zawsze co nieco pozostawione
Słodkości do popołudniowej kawusi wskazane
Przejdę do działu pogaduchy ,zobaczyć co u Was
Dziękujemy za pyszności
Witam
I ja wreszcie się zjawiłam,fakt to już pora kolacji.
Trochę zajęć było i nie bardzo miałam możliwość usiąść przy lapku.
Mam nadzieję,że tego ciasta trochę zostało,wygląda bardzo zachęcająco i kusząco.
Miłego wieczoru życzę