Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: forumowicz »

"Patryk261
Ale nikt wam nie kaze wierzyć,każdy myśli co chce.I zazdrość nie zżera bo stać mnie pojechać na wczasy.
mnie też stać na wczasy. Jeżdżę na wczasy i do sanatoriów. Sanatoriów różnych i z różnych funduszy. Zresztą sanatoria dla mnie też wczasy tylko innego rodzaju.

A Ty pewnie chętnie do sanatorium byś pojechał żeby posmakować tego rodzaju wczasów i pobalować na różne sposoby tylko skierowania nikt nie chce wypisać i dlatego zazdrość Cię zżera.
Siedzisz przed kompem i napalasz się.

Pozostało Ci bajkopisarstwo.

Nie rozumiem was przecież nachlac się i pobzykać można w domu.
No właśnie. Nie rozumiesz.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2016 19:12 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Może wyciszmy sprawę i osobę Patryka.......! 8-)
forumowicz

Widzę ze poruszyłem bardzo drażliwy temat,każdy nowy który będzie to czytał sam wyciągnie wnioski z tego co wy piszecie. I dziękuję bardzo ale dalsza rozmowa nie bardzo ma sens.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Patryk261 pisze:Widzę ze poruszyłem bardzo drażliwy temat,każdy nowy który będzie to czytał sam wyciągnie wnioski z tego co wy piszecie. I dziękuję bardzo ale dalsza rozmowa nie bardzo ma sens.

NOOOOO..... nareszcie zrozumiałeś !!!! :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Dzia_dek pisze:
Patryk261 pisze:(...)3 tygodnie temu miałem jeszcze żonę i juz jej nie mam.(...)
Hmm ... Nie wiem ... Ty oczekujesz od nas współczucia czy może gratulacji ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Patryk261 pisze:
Proszę mi pokazać chodź jedna osobę która grzecznie chodzi na rehabilitację a po zabiegach grzecznie sama idzie na spacer podkreślam "SAMA"po czym wraca grzecznie do pokoju i tam spędza czas.Nie ma takich osób w takich miejscach jest alkohol są imprezy w pokojach do rana chodzenie za rączki na spacerach bo przecież kto zabroni,nie ma sąsiadów z domów którzy krzywo patrzą nie ma dzieci nie ma partnerów.PRZECIEŻ NIKT SIĘ NIE DOWIE CO TAM CZŁOWIEK I Z KIM COŚ ROBIŁ.
Czytam Twoje opinie i sama juz nie wiem , czy śmiac sie , czy płakać :roll:
Patryku .. jeśli nasze nicki potraktujemy jak nasze imiona ;) , no to mogłabym byc Twoja moooże babcią :?: :shock: ;)
Bywam w sanatoriach i widzę to i owo . Ale jeśli spacer z obcym mężczyzną , lub spotkanie przy wspomnianym przez ciebie piwie , a ja dodam - drinku ... traktujesz jak zdradę , czy zbrodnię .... no to pozostaje mi jednak nad Twoimi wpisami zapłakać :cry:

:lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016 09:09 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kuty pisze:Myśle że Patryk to prowokator - celowo pisze takie historie , a potem w zaciszu domowym się śmieje !!!! ;)
W niektórych zdaniach się miesza i nie trzyma kupy !!! :shock:
Bingo :!: ;) ja nawet domyslam się kto to :P
Gość

Post autor: Gość »

[cytat]

Szanowny Panie

Zauważyłem, że już wiele osób starało się Panu wytłumaczyć, że niepotrzebnie pan uogólnia. Na podstawie jednostkowych przypadków, które się oczywiście zdarzają, stara się Pan wcisnąć ludziom jakąś objawioną prawdę i wystawia przy okazji całkowicie fałszywe świadectwo zarówno ośrodkom nazywanym przez Pana "pseudo-sanatoriami", jak i ludziom szukającym tam ulgi w swych dolegliwościach, a przy okazji - nie można zaprzeczyć - odrobiny relaksu, odpoczynku od szarej codzienności.
Kiedy jechałem pierwszy raz tez miałem głowę pełną legend, co też się tam nie wyprawia. Dzisiaj już wiem, że to rzeczywiście legendy, bo już jestem bogatszy w doświadczenia z dwóch następnych pobytów.
Podkreślam - nie neguję możliwości zaistnienia przypadków, o których Pan raczy wspominać, ale nie straszmy ludzi, że to norma!

Sorry, musiałem dodać swój głos w tej dyskusji...

Pozdrawiam wszystkich Sanatoriuszy
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016 11:36 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto cytat nie dotyczący tematu
kuracjusz47
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2016 11:16

Post autor: kuracjusz47 »

[quote="Patryk261"]"Ktoś po
przeczytaniu takich "bredni" może faktycznie robić problem swojemu partnerowi
z wyjazdem, a bardzo często taki wyjazd jest niezbędny do rehabilitacji."
To nie sa żadne brednie to szczera prawda.
Proszę mi pokazać chodź jedna osobę która grzecznie chodzi na rehabilitację a po zabiegach grzecznie sama idzie na spacer podkreślam "SAMA"po czym wraca grzecznie do pokoju i tam spędza czas.Nie ma takich osób w takich miejscach jest alkohol są imprezy w pokojach do rana chodzenie za rączki na spacerach bo przecież kto zabroni,nie ma sąsiadów z domów którzy krzywo patrzą nie ma dzieci nie ma partnerów.PRZECIEŻ NIKT SIĘ NIE DOWIE CO TAM CZŁOWIEK I Z KIM COŚ ROBIŁ.

Jestem tu nowy i przeglądając stronki zainteresował mnie tytuł wpisu. wiec zajrzałem .
Wiesz co chłopie szkoda mi ciebie że Twoja żona okazała się taka.
Ale może to twoja wina za mało jej okazywałeś miłości i zrozumienia a może byłeś zbyt surowy w domu dla niej.
Pojechała do sanatorium i zobaczyła że da się inaczej.
Jestem częstym bywalcem w sanatorium i nie jedno widziałem i słyszałem.
I nie wszędzie jest jak to ty piszesz pijaństwo i balanga .
Nie podrywam cudzych żon bo mam własną.
Ale lubię z człowiekiem rozsądnym porozmawiać i pospacerować.
A tobie bym proponował pomyśleć nad sobą i swoimi błędami a nie wypisywać na forum.
Takie sprawy to sprawy osobiste. A ty się zachowujesz jak smarkacz a nie jak prawdziwy facet.
Może tak miało się stać bo do siebie już nie pasowaliście.
A na koniec nie wszystkie kobie są takie i nie wszyscy faceci lecą na cudze żony.
forumowicz

Re: Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Witam .
Genia się zastanawia czy trzeba płakać czy śmiać ,ja osobiście to jestem wkurzony, ale żeby nie dać satysfakcji takiemu osobnikowi że mnie to dotknęło osobiście, to powiem że złości mnie to iż taka " postać " obraża ludzi, którzy korzystają z pobytów sanatoryjnych w celu poprawy swojego stanu zdrowia .
Myślę że takie indywidua były ,są i niestety będą i gdy następnym razem pojawi się ponownie ,może po prostu nie uczestniczmy w takich dyskusjach ,bo całkowicie szkoda naszego czasu .
Pozdrawiam Wszystkich Kuracjuszy ,leczących się ,spacerujących i korzystających w wszelkich uciech sanatoryjnych ,a przyszłym parom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)
Zablokowany