Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam pogaduszki
Ja właśnie wczoraj czasu nie miałam aby tu do was zajrzeć.Normalnie zakręcona byłam od rana do 23.
Jak odpaliłam laptopa to już nikogo nie było.
Witam was pięknie i życzę przyjemnego dnia.
Nie przepracujcie się za bardzo,pracę trzeba szanować
Małgoś to dobrze że tylko jaka a nie kuchnia.
Mnie odwiedził kurier i nie wytrzymałam , poszłam ubrać iglak i bukszpan na podwórku.
Brak tylko białych i magicznych świąt.
Ale wnuki przyjadą i będzie super.
Nianiu ja myślę że w każdej kuchni coś się śmiesznego zdarzy przed świętami... teraz już spokojnie,pies już pod opieką właścicieli
a ja robię moje śledziki i spodziewam się gościa.....
Dla Was spokojnego popołudnia przy świątecznej krzątaninie
Nianiu ja myślę że w każdej kuchni coś się śmiesznego zdarzy przed świętami...
Noooo....biszkopt bez mąki też można upiec
Piękną pogodę mam ...lekki mrozik...słoneczko....przyjemny spacerek zaliczony,szkoda,że tej bieli nie ma,jak to wspomniała Niania
No cóż...na to wpływu nie mamy
Witam serdecznie pogaduszki
Nareszcie mogłam usiąść w spokoju i odsapnąć,i to wcale nie z powodu świątecznej krzątaniny.Sprawy służbowe i społeczne
W kuchni dopiero się będę krzątać, zaraz robię zalewę do śledzi zielonych.Nigdy nie robiłam w ten sposób i boję się,że się rozlecą.
Miłego popołudnia i wieczorku
Aniu witaj nie zuwazyłam wpisu