Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Ja co prawda jestem z łódzkiego,na komisji byłam przed świetami i wyjeżdzam w maju do Szczawna Zdroju.Moja koleżanka byla kilkanaście dni po mnie tuż przed końcem roku i jedzie w czerwcu do Szczawna. powiem szczerze że zbyt dużego wyboru nie było na kwiecień i maj,właściwie to było Szczawno,coś w bieszczadach,Cieplice i chyba coś koło Ciechocinka,tak bylo przynajmniej w łódzkim Ale jeżeli ktoś wymaga na prawde pilnej rehabilitacji to panie znajdują coś szybciej.Moja druga koleżanka bo ciężkim wypadku była na komisji po mnie i dostała propozycje wyjazdu w styczniu do Wieńca.Pozdrawiam
Zreszta ilość miejsc zależy od ilości osob składających podania,im jest ich wiecej tym kolejka wydłuża sie i ciekwych miejsc jest coraz mniej. Ja trzy lata temu bylam na komisji 1 lipca i do końca roku nie było juz miejsc poza poddebicami,załapałam sie na listopad ze zwrotow