Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Grażynko, do pracy wróciłam po dość długiej nieobecności.....naprawdę brak czasu, a dziś dowiedziałam się, że za tydzień do sanatorium mnie wysyłają...to wpadłam do Was zapytać, czy może ktoś by ze mną pojechał.... pozdrawiam cieplutko
Heja i ja się melduję.Korytarze urzędowe wyszlifowałam i pozałatwiałam, rok w prac zamknęłam a w zwrotach nic nie osiągnęłam.Cieplutko z podłódzkich lasów pozdrawiam i buziaki zostawiam.Żal mi d..ę ściska że do Krynicy jechać zabraniają i nic w zamian nie dają