Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w Wysowej/ w ramach prewencji rentowej ZUS/ wrzesien/pażdziernik 2015-było świetnie, wszystkie szczyty zaliczyłam!
Pogoda: cztery pory roku!
Widoki z balkonów niesamowite!
Zazdroszcze wszystkim!
Życzę udanych pobytów.
Witaj! Takie informacje to rozumiem . Wielkie dzięki. Teraz już bez oporów pojadę do Wysowej-Zdrój. A tak przy okazji nie wiecie czy Wysowa lub okolice posiadają jakieś kompleksy narciarskie, czy najbliżej będzie Jaworzyna Krynicka?
Witam,jeżeli chodzi o wyciągi to jest jakaś wyrwi rączka na tyłach szpitala Beskid,a taki profesjonalny to Magura Małastowska-ostatnio jak tam byłem to nie było ciekawie ale była generalna modernizacja i jak patrzyłem w necie to stok zrobił się całą gębą-warto podjechać-tylko jak będzie dużo śniegu to opony muszą być w dobrym stanie bo góreczka jest dość spora,Jaworzyny nie polecam-drogi parking,drogie karnety-chyba żeby zaliczyć,Pozdrawiam i Super Kuracji Życzę w moim ulubionym miejscu w Polsce
Baaardzo serdecznie dziękuję za informację. Z moich obserwacji portali pogodowych wynika, że pogoda szykuje się nienajgorsza. Jak tylko będę miał chwilę wolną od zabiegów, to zrobię rekonesans w okolicy pod kątem przydatności do uprawiania sportów zimowych . Życzę Szczęścia w Nowym Roku.
Krig,zobacz w necie jak wygląda Magura,dzięki za Życzenia-na Szczęście to już nie liczę,za to Zdrowia troszkę by się przydało-choćby po to by znowu założyć deski,Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku,Pozdrawiam i odezwij się po powrocie
A wiesz Andrzej co mówi mój znajomy? Mówi, że najważniejsze w życiu jest szczęście, bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi... A powrót do zdrowia i pełnej sprawności, to przy odrobinie szczęścia kwestia czasu Magurę już zlustrowałem. Obiekt zapowiada dużo przyjemności za niewielkie pieniądze. Oby tylko moja nadszarpnięta powłoka cielesna nie odmówiła współpracy Bo serce się rwie do działania... Jeszcze raz wszystkiego dobrego i pozdrawiam serdecznie.