Wypełniasz PIT w 2017 roku? Podaruj 1%
Wypełniasz PIT w 2017 roku? Podaruj 1%
Transplantacje narządów, to ważna dziedzina dziedzina medycyny realnie ratująca życie. Kto wie co komu pisane w przyszłości...
Moim zdaniem warto wspomagać leczenie i skutki transplantacji. 1% nie powoduje dla nikogo żadnej straty, a może realnie pomóc, polecam więc ten ważny cel.
Wystarczy w formularzu PIT wpisać numer KRS Fundacji SEDEKA:
0000338389
oraz cel szczegółowy 1%:
10486 TRANSPLANTACJA
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Wypełniasz PIT w 2017 roku? Podaruj 1%
Dziękujemy za pomoc w roku ubiegłym
"KOCHANI ....
w ubiegłym roku po raz pierwszy zapisałam się do Fundacji Zielony liść i zbierałam dla siebie 1%. Od 2007 roku jestem na wózku inwalidzkim po wypadku samochodowym. Radość moja była ogromna gdy wiele osób deklarowało chęć przekazania dla mnie tego 1% i który miał być dla mnie ogromną pomocą. Zeby chorować niestety trzeba mieć pieniądze
KRS 0000270809 z dopiskiem: Obarymska,6844 lub możecie też wyslać sms pod nr 75165 o treści POMOC,6844
Wydawało mi się, że dam sobie sama radę, ale części do mojego wózka są tak koszmarnie drogie, że chyba nawet nikt nie zdaje sobie z tego sprawy, Niestety nie tylko wózek jest problemem....ale tym nie chcę Was obarczać. Proszę....jeżeli uwzględnicie ten dopisek w swoim rozliczeniu bardzo mi pomożecie. Dziękuję
P.S.to dżojstik sterownizy mojego wózka, w którym muszę wymienić ten plasterek ze światełkami, koszt 300 zł. Samą harmonijkę, pod grzybkiem wymieniłam za 250 zł. Czy to normalne by takie pierdoły tyle kosztowały ? Do wymiany mam więcej ale to wszystko jest takie drogie, jakbym ferrari jeździła, a nie wózkiem inwalidzkim......obłęd
( dla zainteresowanych podaję nr konta indywidualnego - poproszono mnie o to)
28 1020 2472 0000 6102 0061 4727 ....z dopiskiem Krystyna.P17.... kod SWIFT (zagranica) BPKO PL PW "
Przychylam się do prośby i dziękuję z góry
Chodzi o oświadczenie PIT-OP.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
w imieniu mojego syna i własnym chciałbym podziękować Wam za pomoc, która została udzielona w formie odpisów podatkowych 1% za bieżący rok. Również dzięki Waszej mogliśmy być na turnusie w sanatorium w Szczawnicy a także sfinansować wydatki na rehabilitację i leki. Taka pomoc pozwala podejmować dalsze działania dla poprawy stanu zdrowia mojego syna, więc jest to dla nas bardzo ważne a każda złotówka idzie na konkretny cel
[ obrazek zewnętrzny ]