Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ten , przystojny ' Pan to niech se poszuka kobiety w biurze matrymonialnym , a nie na forum . W takim wieku jedzie sie poprawić zdrowie rehabilitacją , a nie młodymi dziewczynami . No cóż moze tam kogos w swoim wieku znajdzie . Zycze Powodzenia
Powiem szczerze , ze tez nie jestem do końca przekonana z tymi zabiegami .w zeszłym roku ten hotel wystawiony był na sprzedaz . Byc moze znaleźli dobrego inwestora ktory zechciał to przekształcić w sanatorium , tylko wiadomo jesli cos sie zaczyna to zawsze sa jakies niedociągnięcia , mam nadzieje ze bedzie ok . Ja dostałam z zus tez na 8.04
Jeżeli jest to nowy ośrodek przeznaczony przez ZUS na turnusy rehabilitacyjne a pierwszy turnus rozpoczyna się w styczniu 2017 to nie ma co pytać tylko cierpliwie czekać na pierwsze opinie . Oczywiście jeśli ktoś opisze po powrocie lub jeszcze w trakcie swojego pobytu (rzecz bezcenna) warunki tam panujące , rehabilitację. Podlaski ZUS zyskał nowy ośrodek więc będzie tam wysyłał chętnie tylko czy z pożytkiem dla rehabilitujących się .
Witam
ja też mam skierowanie na Olecko :/ to mój pierwszy wyjazd do sanatorium i jak czytam ze to dopiero otwierają to trochę się obawiam pojadę na miesiąc a tam beznadzieja będzie. nie wiem czy warto jechać ? może lepiej zrezygnować i zdecydować sie na oddział dzienny w swoim mieście? jak myślicie?