Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie też pada śnieg
Kryniczanki już zapewne w drodze a mnie pozostaje im życzyć pięknej pogody i owocnej kuracji ........qrde ale Wam ewusiam
Miłego dnia całodobowe Nocne Mareczki
Padnięta , na czterech przyczołgałam się do lapka aby z Wami się przywitać.W domu twierdzą ze to uzależnienie- może i tak ale ja się z niego nie chcę wyleczyć Dzień w pracy był ciężki ale sprawy pozałatwiane pozytywnie.Sciskam mocno i zmykam bo jutro wolny dzień i upierdliwe korytarze.Śpijcie słodko