Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Ja również mam skierowanie z ZUS-u do Olecka, lecz na koniec stycznia to pewnie bedzie pierwszy turnus. Nie mam zielonego pojecia o sanatoriach i standardach tam obowiazujacych, ale w lutym mogę wyrazić swoją opinię na temat tego obiektu Dla mnie a raczej dla dobra mojego kregoslupa plusem jest sąsiedztwo Hotelu z basenem MOSiR, jeśli nie bedzie rewelacji z zabiegami w sanatorium to sie będę tam rehabilitowal .
W Hotelu Olecko już pierwszy turnus ruszył i ciekawe jak tam wszystko w rzeczywistości wyglada
Ostatnio zmieniony 03 sty 2017 21:25 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Kolejny raz połączyłem w jeden wątek. Szanowna Pani, bardzo proszę pisać o jednym wyjeździe w jednym wątku tak jak kolega Sztani proponuje. Z góry dziękuję.
Droga Olggo rozumiem Twoje podekscytowanie wyjazdem do Olecka ale pisz proszę w jednym wcześniej założonym temacie a nie otwierasz kolejny.
Tu na forum panują określone zwyczaje i porządek zakładając temat trzymamy się go i tam caly czas sie udzielamy. .Co by było gdyby każdy postępował jak Ty. Byłby Bałagan i galimatias .Poproszę Admina o dołożenie tego nowo otwartego tematu do istniejącego założonego zresztą też przez Ciebie . Pozdrawiam
Można coś więcej zobaczyć na stronie [link] Jest wykaz zabiegów którymi dysponują. Szkoda,że strona nie jest czytelna pod adresem hotelu. Ale dopiero zaczynają więc trzeba wybaczyć małe niedopatrzenie. Pozdrawiam przyszłych Kuracjuszy.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2017 21:45 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link