Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
uzupełnienie do wczrajszego posta : Kolejowy szpital uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim i fakt jest taki że skierowanie mam właśnie z takim wyprzedzeniem, powiedzcie czy jest tam chociaż dostęp do internetu w pokojach ?
bossmk pisze:uzupełnienie do wczrajszego posta : Kolejowy szpital uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim i fakt jest taki że skierowanie mam właśnie z takim wyprzedzeniem, powiedzcie czy jest tam chociaż dostęp do internetu w pokojach ?
kruszynka2 pisze:
Przenieś post ,bo tutaj nie dowiesz się
Przecież odpowiedziałam na pytanie odnośnie pokoju Internet na pewno jest na korytarzach bo dużo osób siedziało z laptopami. Przypuszczam,ze jest także w pokojach, ale ja nie korzystałam, ponieważ mam swój mobilny.
Witam. Urzejmie informuję że Aleksandrów Kujawski posiada tylko jedno sanatorium jest to oddział Ciechocinka stan obiektu taki sobie pokoje różne można rezerwować jedynki choć nie zawsze się je otrzymuję. Internet w pokojach odbiera różnie na korytarzach dobrze Ja na posiłki nie narzekałam codziennie były dyskoteki, bar czynny od 18.00 do 22.00 mimo iż opinie były różne mi się tam bardzo podobało- rehabilitacja rewelacyjna. Wracając do rezerwacji jedynki najlepiej jechać dzień wcześniej albo bardzo rano danego dnia wtedy jest taka możliwość.
Pozdrawiam.