Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim od 02.05.2017 - rezerwacja jedynki

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
bossmk
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2014 23:05
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: podpowie ktoś

Post autor: bossmk »

uzupełnienie do wczrajszego posta : Kolejowy szpital uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim i fakt jest taki że skierowanie mam właśnie z takim wyprzedzeniem, powiedzcie czy jest tam chociaż dostęp do internetu w pokojach ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

bossmk pisze:uzupełnienie do wczrajszego posta : Kolejowy szpital uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim i fakt jest taki że skierowanie mam właśnie z takim wyprzedzeniem, powiedzcie czy jest tam chociaż dostęp do internetu w pokojach ?
Przenieś post ,bo tutaj nie dowiesz się :shock:

http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=3

Pozdrawiam i życzę Ci miłego pobytu :)
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

kruszynka2 pisze: Przenieś post ,bo tutaj nie dowiesz się :shock:

:shock:
Przecież odpowiedziałam na pytanie odnośnie pokoju :shock: Internet na pewno jest na korytarzach bo dużo osób siedziało z laptopami. Przypuszczam,ze jest także w pokojach, ale ja nie korzystałam, ponieważ mam swój mobilny.
Rachela
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2016 23:06

Re: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim od 02.05.2017 - rezerwacja jedynki

Post autor: Rachela »

Witam. Urzejmie informuję że Aleksandrów Kujawski posiada tylko jedno sanatorium jest to oddział Ciechocinka stan obiektu taki sobie pokoje różne można rezerwować jedynki choć nie zawsze się je otrzymuję. Internet w pokojach odbiera różnie na korytarzach dobrze Ja na posiłki nie narzekałam codziennie były dyskoteki, bar czynny od 18.00 do 22.00 mimo iż opinie były różne mi się tam bardzo podobało- rehabilitacja rewelacyjna. Wracając do rezerwacji jedynki najlepiej jechać dzień wcześniej albo bardzo rano danego dnia wtedy jest taka możliwość.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
bossmk
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2014 23:05
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim od 02.05.2017 - rezerwacja jedynki

Post autor: bossmk »

Bardzo dziękuję za informacje planuję wyjechać 1 maja ale czy coś załatwię ...
ODPOWIEDZ