a to nie było twoje zdjęcie?
Hotel Olecko marzec 2017
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Oczywiście że moje,ale byłem wtedy jeszcze piękny i młodyCasandra pisze:aaaa....
a to nie było twoje zdjęcie?![]()
![]()
-
forumowicz
Byłeś tak piękny, że opublikowałeś swoje zdjęcie na stronach internetowych i teraz żyje ono własnym życiem i dlatego nie możesz go znaleźć, tak?
no cóż, zdarza się.
To co ma się najpiękniejsze zawsze warto pokazać światu.
No, ten awatar jest lepszy. Nieznaną przyszłość wróży.... sanatoryjną w Olecku!
- woytek
- Super Kuracjusz

Będę starał się o przepustkę lub cichcem samowolka , liczę że pojadę autem a nie PKP.kaska pisze:Może ktoś napisać jak wygląda sytuacja w przypadku kiedy podczas turnusu wypadają święta?
A co do nowego awatara ,dokładnie odzwierciedla moje słabości
A to nie będziemy jedną wielką rodzinąwoytek pisze:Będę starał się o przepustkę lub cichcem samowolka , liczę że pojadę autem a nie PKP.kaska pisze:Może ktoś napisać jak wygląda sytuacja w przypadku kiedy podczas turnusu wypadają święta?
A co do nowego awatara ,dokładnie odzwierciedla moje słabości
-
forumowicz
Chyba,że w hotelu Olecko inne zwyczaje panują. W końcu to nowość i wielka niewiadoma.
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- woytek
- Super Kuracjusz

uzdrowisko Mazury
''jest,to strona w budowie, narazie kilka fotek ,cennik,wykaz zabiegów
-
forumowicz
Nie, no ten hotel nie jest taki zły. Przynajmniej jeśli chodzi o warunki socjalno- bytowe. Tylko ta wykładzina na podłodze w pokojach - panele są jednak bardziej higieniczne. Zresztą w pokoju cały czas przesiadywać nie będziecie, w zasadzie do pokoju idzie się spać.
Sala dyskotekowa duża.
A ta sala na 38 i 22 zdjęciu to co to jest za sala?
No cóż, jak na miesięczny pobyt za państwowe to może być - pod warunkiem, że sobie jakieś rozrywki zorganizujecie.
Czyli Dominika - nie denerwuj się bo nie jest źle!
Rehabilitacja -szału nie ma. Basenu też nie. Ciekawe czy dla ZUS-u będzie chociaż masaż podwodny, bo wannę widziałam na zdjęciu.
W każdej większej przychodni takie zabiegi znajdziecie... no ale przynajmniej odpoczniecie od codzienności!
Opinię na temat hotelu zamieszczone przez klientów (nie kuracjuszy) Gugulski-Wikipecki opisuje, trzeba wrzucić w wyszukiwarkę.