Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bylam w lesie na spacerku,jest wrecz oblednie,bialy puszysty snieg,mrozik ok-10 i cudne slonce. Dla mnie bajka,taka pogoda moze byc jak najdluzej. Milego popoludnia wszystkim
Zgadza się krajanko , było cudnie .Ja też dzisiaj wyspacerowałam pieseły . Tylko jeden mały minus tego mrozu to to że jutro rano do pracy muszę iść a drogi prawie nie przejezdne .Niby powinny być odśnieżane na biało ale grama piasku na nie nikt nie sypnoł i odwołano kursy busów Muszę sie już dzisiaj ewakuować kolejką do miasta i noclegu u teścioweńki upraszać bo na taką ślizgawkę się nie piszę.Zima znów drogowców zaskoczyła
Zima zawsze zaskakuje naszych drogowcow w styczniu Ty martwisz sie jak jutro do pracy dojechac a ja juz dzis musialam isc na 16...ciezko bylo ale taki rodzaj pracy. Na dodatek jutro juz na 6 rano startuje Jedyny plus ze mam blisko do pracy bo az 10 min na nozkach