Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jak pojedziecie i wrócicie to wszytko ładnie opiszcie.
Ja się zastanowię i może też pojadę.
A w ogóle to w Supraślu miało być sanatorium? hotel Knieja czy jakoś tak. Tam też są jakieś zabiegi.
tylko fundusz nie chciał podpisać umowy kiedyś. Nie wiem czy się coś zmieniło. Jest na forum ktoś z tamtych okolic i coś wie na ten temat?
Casandra po powrocie opisze wszystko , byc moze nawet w czasie pobytu . Wiadomo jak ktos jedzie chce sie dowiedziec jak najwiecej od kuracjuszy jakie sa warunki zabiegi itd. O Knieji w Supraslu tez mi sie cos obilo o uszy ale czy tam sa jakies zabiegi nie wiem . Kilka lat temu bawiłam sie tam na weselu
tam są zabiegi, wchodziłam kiedyś na stronę. I wiem że starali się o kontrakt z NFZ-tem ale w ubiegłym roku się nie udało. Jakby dostali to pojechałabym od razu, zwłaszcza, że czekam na skierowanie.
Strasznie mnie ciągnie na te Wasze tereny.