Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No kochaniutkie ja już się obrobiłam stół naszykowany mogę księdza przyjąć w swoim domostwie.
U mnie mróz trzyma od rana -12 na termometrze a i bialutko troszkę.
Za to w domku ciepło tylko opału ubywa.
Małgosiu no niestety na wioskach tak fajnie nie jest-księża biedni więc co roku trza wspomagać
Za godzinkę lub dwie to i ja będę po wszystkim. miłego popłódnia
Witam pogaduchy
Spóżniona ostatnio , mrożno wszędzie
Zdrówka życzymy wszystkim
Koncert kolęnd , pod chmurką na rynku mam
Fajerwerki pedardy atrakcje ,oby mrozik nie straszny
Dom pełen gości
Miło spędzajcie dzień, pozdrawiam
Ja właśnie wróciłam Na przekór mroźnej pogodzie kupiliśmy karnet i pojechaliśmy na basen i super bo było bardzo luźno i cieplutka woda.
Jutro niedziela więc kapiel gratis
Witam wszystkich. Jakiś dzień kolędowania dziś czy co? Bo ja też dziś miałem kleryka a później spotkanie opłatkowe na klatce więc była okazja na życzenia z sąsiadeczkami i oczywiście ze wszystkimi buzi, buzi.
Małgorzatko co to za szare kluchy i kapusta, czyżby łazanki czy to jednak jakiś poznański smakołyk. Mnie już smakuje.