Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne marki
Mrożno w całym kraju
Elcia za dużo wydawała
Koncert kolęnd ,petardy na rynku pod chmurką , zaliczam wieczorkiem
Zdrówka wszystkim życzymy
Miłej spędzonej soboty
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam ze zmrożonej Z.Łódzkiej Grażynka pokolędowała,Elcia nic nie widzi w portfelu,Princi czeka na...ocieplenie a Rydzyka grzeje.......termofor Kurka Wodna,ale się...porobiło
Witaj Atinko nie wyjechali a wjechali pod ciepłe i grube....piernaty,bo w przeażającej części Kraju mrozik około 20 stopni-te Twoje 8 to jest mały pikuś Pozdrawiam Serdecznie
Witam Eluniu ja też byłem na krótkim spacerku-a pro po okularków i związanym z nimi portfelem-trza było zażyczyć sobie u tego Siwego z Brodą-nie mylić ze mną-choćby kufereczek....STÓWECZEK