Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium
-
forumowicz
Re: Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium
przejrzałam pobieżnie Twoje posty, bo dużo ich nie ma. Raz piszesz jako kobieta raz jako mężczyzna. Masz problem z określeniem tożsamości?
pytam bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać. Specjalnie edytowałam poprzedni post żeby zmienić końcówkę -łaś na -łeś a widzę że tu występujesz jako kobieta.... a wątku "Sanatorium Wital w Gołdapi" pisałeś, że masz żonę i nie podrywasz cudzych..
trochę się pogubiłam. Pewnie dla określania swoich poglądów to nie ma wielkiego znaczenia ale ja lubię klarowne sytuacje.
no chyba, że mamy dwóch kuracjuszy47....
- powrocila Gosia43
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2017 13:27
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Wg Mnie -Casandro może to być konto tzw trolowe lub ..małżeńskie gdzie oboje maja dostęp do kompa i na jeden nick oboje piszaCasandra pisze:kuracjusz47
przejrzałam pobieżnie Twoje posty, bo dużo ich nie ma. Raz piszesz jako kobieta raz jako mężczyzna. Masz problem z określeniem tożsamości?
pytam bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać. Specjalnie edytowałam poprzedni post żeby zmienić końcówkę -łaś na -łeś a widzę że tu występujesz jako kobieta.... a wątku "Sanatorium Wital w Gołdapi" pisałeś, że masz żonę i nie podrywasz cudzych..
trochę się pogubiłam. Pewnie dla określania swoich poglądów to nie ma wielkiego znaczenia ale ja lubię klarowne sytuacje.
no chyba, że mamy dwóch kuracjuszy47....
Najważniejsze ,że nie puszczają.............
-
forumowicz
- ewasia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 paź 2014 17:51
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 3 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Efekt tego taki ,że na moim turnusie w tej chwili jest 80 małżeństw
Nigdy nie byłam przeciwna wspólnym wyjazdom,ale teraz to generalnie zrobiły się wczasy rodzinne
-
forumowicz
Ale coraz bardziej czekam na reformę NFZ-tu i opracowanie nowych procedur kwalifikacji sanatoryjnej.
-
forumowicz
-
forumowicz
Tak czytam i czytam państwa wpisy i jest tylko jeden wniosek nie możecie się bawić w domach bo są dzieci jest mąż co sąsiedzi powiedzą co rodzina powie dlatego wyjeżdżaćie do sanatoriów żeby nikt nie widział i nikomu przykro nie było, jak to pan czy pani zostali spuszczeni ze smyczy a potem wychodzą różne głupoty.Czy nie można pobawić się z mężem z żoną w domu wychodzić wspólnie,naprawdę potrzebne są dla ludzi rozrywki z sanatorium.Wiem ze każdy ma swój rozum ale odrobina alkoholu i chęć pokazania innym jakim to jest się równym niestety robi swoje.Zaraz zapewne poleca na mnie od wszystkich złośliwości,ale ja naprawdę nie potrafię zrozumieć niektórych zeczy.