Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich wieczorkiem ,szukam turnusów w Świnoujsciu i zaglądnęłam do Was.
U mnie też muliło i cuda się zdarzają jak tylko zgłosiłam od razu przestał mulić ciekawe jak na długo
Basiu na razie wielki mętlik .Dzisiaj dzwoniłam do Rybniczanki ,ale mają tylko pojedyncze 10 dniowe turnusy a ja chce 14 dni i to w czerwcu.
Grażynko jeszcze nie wybrałam -tylko jesli nic nie znajdę będzie Amber.
Jakoś tak o Świnoujściu mało się pisze na forum , wydawałoby się , że wyjeżdżjąc prywatnie ma się taki luksus wyboru , a tu jakby zaprzeczenie , znajdziesz na pewno coś dobrego
Raczej to Kołobrzeg jest oblegany i dużo o nim na forum,a ja nie wiem dlaczego ale chcę tam spróbować i poznać coś innego,chociaż ten Kołobrzeg też mnie ciagnie ponownie. Dobranoc Basiu .
Witam Dziewczynki. Dzieńdoberek
Ja znów w pracy,ale muszę dzisiaj popracować konkretne za wczorajsze.
U mnie mróz 11 stopni, nie chce się wychodzić. Druga kawka i do pracy.
Pozdrawiam.