Iwonicz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Iwonicz

Post autor: sewa »

Jadę do Iwonicza we Wrześniu i mam pytanko?Czy ktoś wie jaka sieć komórkowa ma tam najlepszy zasięg internetowy? :?: :?:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Iwonicz

Post autor: Atina »

Witam ..byłam tam 2 lata temu i z tego co pamiętam nikt nie miał tam problemów z telefonami....ja mam erę i tez wszystko było ok.
Ładna urokliwa miejscowość....może tam korzystać z wycieczek...itp :)
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Post autor: sewa »

Mam pytanko do Atiny.Czy może miał ktoś laptopa i na jakiej sieci chodził internet?Mam zamiar zabrać i w wolnej chwili się pouczyć a nie wiem z jakiej sieci kupić doładowanie? Pozdrawiam Ewa
Słupsk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2011 08:18

Post autor: Słupsk »

komórki działają ,byłam ta w tym miesiącu
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

hm....nie kojarzę aby ktoś miał laptopa ....ale na pewno byli i tacy...Nie dam Ci jednoznacznej odpowiedzi....niestety :)
tomii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2011 09:16

Post autor: tomii »

Byłem tam w kwietniu w Białym Orle w niektorych pokoja trzeba było wychodzic ze by zadzwoni bo nie było zasiegu nie ale ogolnie w innych miejscach byl zasieg pozdrawiam
tomii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2011 09:16

Post autor: tomii »

tomii pisze:Byłem tam w kwietniu w Białym Orle w niektorych pokojach trzeba było wychodzic ze by zadzwoni bo nie było zasiegu nie ale ogolnie w innych miejscach byl zasieg pozdrawiam
ODPOWIEDZ