Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ..byłam tam 2 lata temu i z tego co pamiętam nikt nie miał tam problemów z telefonami....ja mam erę i tez wszystko było ok.
Ładna urokliwa miejscowość....może tam korzystać z wycieczek...itp
Mam pytanko do Atiny.Czy może miał ktoś laptopa i na jakiej sieci chodził internet?Mam zamiar zabrać i w wolnej chwili się pouczyć a nie wiem z jakiej sieci kupić doładowanie? Pozdrawiam Ewa
Byłem tam w kwietniu w Białym Orle w niektorych pokoja trzeba było wychodzic ze by zadzwoni bo nie było zasiegu nie ale ogolnie w innych miejscach byl zasieg pozdrawiam
tomii pisze:Byłem tam w kwietniu w Białym Orle w niektorych pokojach trzeba było wychodzic ze by zadzwoni bo nie było zasiegu nie ale ogolnie w innych miejscach byl zasieg pozdrawiam