Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ekipę śniadaniową
Nuteczka pyszne śniadanko pozostawiła
Dziękujemy w pracy na głodniaka
Zabiorę co nieco , bo póżniej nie będzie czasu na śniadanko
Smacznego śniadanka pozdrawiam
Cześć dziewczyny bo chłopaków nie ma,chyba,że kaszana ich skusi oni takie lubią ja też tylko potem zioła trzeba aplikować
Nutko na taki ziąb w sam raz z tłuszczykiem i cebulką i gorąca herbata koniecznie do tego.Pozdrawiam
Witajcie
Uwielbiam kaszankę,ale na razie mam przesyt.Syn dostał na święta taką ilość wyrobów wiejskich,że jak wniesiono to myślałam o otwarciu sklepu
Oczywiście trzeba było wrzucać do zamrażarki,ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy.
Z przyjemnością jem nabiał i płateczki,dokąd mi się nie zmieni.
Życzę smacznego i pogodnego dnia
Witam ekipę śniadaniową
Kaszaneczka z cebulką przepyszna
Jak podawają nie wybrzydzać
W pracy jak zawsze głodniaka ,poczęstuje się
Smacznego śniadanka pozdrawiam