Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Post autor: Leon43 »

słusznie Ci radzą, powielam słowa moich przedmówców. Na pewno nie jest winne tu w niczym Sanatorium. To tylko obiekt gdzie ludzie się leczą, odpoczywają, bawią się. To się mogło wydarzyć miesiąc wcześniej, później a mogło wcale. Widocznie "gdzieś" był problem, być może wystarczyło o tym po prostu porozmawiać. To tyle z mojej strony
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

AgaC pisze:
janusz63 pisze: wylewać wiadro pomyj i czerpać z tego dziką satysfakcję.
Ale zaraz , zaraz
Kto czerpie dziką satysfakcję?
Bo ja tu widziałam wylane pomyje na osoby jeżdżące do sanatoriów. Usłyszałam,że się baluje, chla wódę i bawi " kijem i dziurą" :roll:
No ludzie!
Obrońcy uciśnionych- nie mogę! :roll:
Casandra powinna napisać,ze biedniusia żoneczka Patryczka wianeczek oddała?
Dorosła jest, wiec chyba wie co robi?
Chciała się bzyknąć to się bzyknęła. To sprawa miedzy nimi. Problem ICH ZWIĄZKU, a nie kuracjuszy sanatoryjnych.
Aga C -Ale ja Cię lubię :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ja też bardzo lubię Agę za umiejętność konkretnego wyrażania swoich opinii :kwiat: i szacunek ;)
Wracając do tematu, który powoli się wyczerpuje dodam, że Patryk znalazł na tym Forum wiele osób mu życzliwych i nasze rady powinien wziąć sobie do serca. Jeśli obok brak bliskiej osoby to czasem Internet pomaga na problemy życiowe.
I jeszcze jedno: Patryk - zrób sobie kopię zapasową wszystkich postów tego Twojego tematu na Forum, zapisz i zachowaj.
Gdy już będziesz szczęśliwy z nową "Partnerką" przeczytaj ponownie i ... będzie to ciekawa lektura aby umieć wyciągać wnioski na przyszłość. Ten moment może nastąpić już za kilka tygodni, miesięcy albo nawet lat, lecz wierz mi - wszystko co najlepsze jest przed Tobą. Tego wszystkiego oczywiście życzymy aby to nastąpiło jak najwcześniej... i głowa do góry :)
Awatar użytkownika
powrocila Gosia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2017 13:27

Post autor: powrocila Gosia43 »

Myślałam że już tu nikt nie pisze a tu proszę temat bardzo ma wzięcie i ile tu różnych wypowiedzi.Zawsze się dziwiłam że tam gdzie porusza się temat zdrady na forum mam na myśli nie tylko to .To bardzo dużo wpisów i porad. Za to niema co się nudzić bo jest co poczytać.Ciekawe kiedy nowa sensacja będzie w temacie. Jak było o zdradzie to może teraz o cudownych małżonkach. Miłego dnia dla czytelników
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

To jeszcze raz ja ...
Bywaja osoby skromne , prostolinijne , które zwyczajnie kochają , ufają , cieszące się swoim szczęściem , swoja rodziną ... i nagle .... wiadomość o zdradzie spada na Nie jak grom z jasnego nieba .... świat się wali , życie przestaje mieć sens , mętlik w głowie .... co robić :?: co dalej :?: jak żyć :?: są dzieci .....
Tego doświadczył Patryk ....
Patryk przesadził , oskarżajac o to sanatorium i obrażajac kuracjuszy ..... ale po prywatnej rozmowie z Nim , potrafię wiele zrozumieć .

Głowa do góry Patryku , jak pisze Marek najlepsze przed Tobą :serce:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Ciekawe kiedy nowa sensacja będzie w temacie.
Tak...ludzie bardzo lubią sensacje.A ekscytują się tym..., szczególnie wtedy kiedy ich to nie dotyczy.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Ja nie wiem kto tu się ekscytuje zdradą . I nie wiem o jakich sensacjach mówicie. Chyba czytamy inne posty.:shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Maarek36 nigdy już nie będzie innej partnerki ani osoby mi bliższej i juz nic nie bedzie przedemna ale dziękuję bardzo za to co napisałeś to dużo dla mnie znaczy.Przepraszam jeśli ktoś się poczuł dotkniety moimi wpisami.
graza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: graza »

Patryku !!!
Nigdy nie mów nigdy. I tak jak Tobie dobrze radzono i pisano ,jeszcze wszystko przed Tobą , a czas leczy rany.I na tym ten temat powinien być zakończony dla dobra ogółu .Pozdrawiam serdecznie Graza
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Suzen :kwiat: w samo sedno :!: :!: :!:
Zablokowany