Przerzeczyn Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
fidellina
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 sie 2016 12:25
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Przerzeczyn Zdrój

Post autor: fidellina »

Czy ktoś był w sanatorium w najmniejszym w Polsce w Przerzeczynie Zdroju proszę o opinie
olunia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 13:38
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Przerzeczyn Zdrój

Post autor: olunia43 »

:o Witaj :) to sanatorium już nie przyjmuje kuracjuszy . Czyzbyś dostala tam skierowanie :)???
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

olunia43 pisze::o Witaj :) to sanatorium już nie przyjmuje kuracjuszy . Czyzbyś dostala tam skierowanie :)???
Które sanatorium? Bo tam są co najmniej cztery sanatoria? Co się z nimi stało? Bo w internecie nie ma żadnego śladu o likwidacji tych placówek.
olunia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 13:38
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: olunia43 »

witaj :):) kuracjuszy z funduszu nie przyjmuje zadnie sa tylko zabiegi rehabilitacyjne i tego tez nikt nie wie jak długo to będzie , zapewne wszystko pod mlotek pojdzie , pozdrawiam :) ja tam bylam kilkanasiec razy i zawsze bylam zadowolona z zabiegow :)
fidellina
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 sie 2016 12:25
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: fidellina »

olunia43 pisze::o Witaj :) to sanatorium już nie przyjmuje kuracjuszy . Czyzbyś dostala tam skierowanie :)???
Moja bratowa dostała skierowanie do weryfikacji i między innymi miała wpisany Przerzeczyn ale wykreślony długopisem dlatego pytam bo nie wiedziałam że likwidują ja byłam tam w zeszłym roku budynek Akacji po remoncie a dlaczego likwidują? POZDROWIONKA
ODPOWIEDZ