Bryza Dzwirzyno po raz pierwszy :)
-
adamsgda
- Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2013 13:11
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Bryza Dzwirzyno po raz pierwszy :)
Mam kilka pytan dotyczących Bryzy
Jade na turnus 26lipiec-18 sierpien 2013
1. Najwazniejsze pytanie.Jest wypozyczalnia rowerów?( jakie rowery, i cena wynajmy) A moze jest możliwość zabrać ze sobą swój rower??? bo ścieżki do jazdy są napewno ??
2 Czy ciuchy bielizne itp bierzemy na kazdy dzien czy jest opcja pralki gdzies odplatnie lub prwatnie w jakims domu.
3 czytałem gdzies na forum ze od stycznia 2013 wszystkie pokoje mialy byc 2 osobowe- czy to prawda??
4 Ile kosztuje Dodatkowy basen??? tzn po zajeciach jakbym chcial poplywac???
5 Czy sa jakies ukryte opłaty???? czy w sezonie letnim jest tam jakis bankomat???? Czy ktos pamieta moze jaki tam jest bankomat.( interesuje mnie pko)
Mam jeszcze duzo pytan ale nie przychodza mi teraz do glowy.
Wybaczcie jezeli jakies pytanie jest poprostu glupie ale jade pierwszy raz do sanatorium.
Aha wystarcza mi 2 reczniki duze i 1 maly??? czy potrzeba na jakies zabiegi itp jeszcze jakies dodatkowe????
Dziekuje z gory wszystkim za odp.
W razie info mozna pisac na maila adampiotrowski_[email].pl
PS Czy parking dalej kosztuje 150 zł???? a moze gdzes blisko jest jakis tanszy???
-
adamsgda
- Kuracjusz

Re: Bryza Dzwirzyno po raz pierwszy :)
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
-
adamsgda
- Kuracjusz

poznanianka pisze:Witaj !!! Po prawej stronie do góry masz wyszukiwarkę ,,,wpisz Bryzę ,,,są 353 posty ,,,sprawdż może są jakieś świeżę wiadomości ,,,,
No właśnie nie ma . A jak już coś jest to typu kto i jak jedzie. Dzieki za czujnosc bynajmniej wiem ze ktos zagląda
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
-
adamsgda
- Kuracjusz

Ewa 1106 pisze:Witam, rowery są ale nie za dużo, bieliznę i inne rzeczy pierzesz ręcznie nie ma żadnej pralki co do pralni to nie mogę pomóc bo byłam w zimie i niestety prawie wszystko było pozamykane.bankomat w sezonie letnim na pewno jest Euro ale czy pko to nie wiem.Na pewno trzeba zabrać ręczniki ze 4 duże i 2 małe.Ja z pobytu byłam bardzo zadowolona bardzo blisko plaża jedzenie też dobre.Za basen płaciło się 7 zł za godz ale od mojego pobytu mogło pójść do góry,najlepiej zadzwonić a wtedy w recepcji powiedzą co ile kosztuje .Pozdrawiam i życzę udanej rehabilitacji i miłego pobytu.
Dziękuje za informację.
Ewa jak zwykle na forum aktywna
A jeszcze jedno pytanie . Gdybym zabrał ze sobą rower t jest możliwość żeby gdzieś go schować ????? może np na balkon w pokoju???albo jakieś schowki może są specjalne?? pewnie jeszcze płatne.... No nic jadę po raz pierwszy a że zabawy taneczne mnie "nie kręcą" to bedę śmigał na rowerze......kg w dół
Jakby ktoś jeszcze chciał od siebie coś napisać to zapraszam do wypowiedzi
-
lenka13
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 27 cze 2013 23:07
- Staż sanatoryjny: 4
-
lenka13
- Aktywny Kuracjusz