Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie ,u mnie spadek o 130 nr i siedzę jeszcze daleko w tyle ,bo w wagonie nr 48570 w czerwcu weryfikacja po 18 mc i będę działać tzn dzwonić o zwroty .pozdr oczekujących w kolejeczce
Witajcie
Widzę ,że Robert dalej szaleje fajnie, że tak sprawnie ubywają numerki i przesuwasz się do przodu .
U mnie dzisiaj spadek o 50, jestem na 4424 miejscu
Dzień dobry zaczynałam oczekiwanie 07.04.2015 r. z numerkiem ponad 100 tyś, a dzisiaj mam już tylko 11749 mam cichą nadzieję załapać się na wakacje pozdrawiam oczekujących