Turnusy rehabilitacyjne nad morzem

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Turnusy rehabilitacyjne nad morzem

Post autor: Zosia »

Do Wiesi - wysłałam Ci wiadomość na PW przeczytaj koniecznie i nigdy do Korabu !!!!!!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Zosiu .... moi znajomi bardzo sobie chwalą pobyt tam .... byli w różnych terminach :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

GIENIA pisze:Ja póki co tylko zbieram namiary , mój wyjazd będzie uzależniony od wyjazdu mojego męża . Będe szukać "prywatki" tam , gdzie On dostanie sanatorium .. a będzie to Świnoujście lub Kołobrzeg . Pojedzie tylko pod tym warunkiem , że ja pojadę ... jak dziecko , jak dziecko :lol: :lol: 8-)
Gieniu to i tak masz fajnie bo mojej gorszej połowy to nawet wołami z domu nie wywleczesz, no chyba żeby caly dom i pieseły z kocurkami przetransportować.Korabu też nie polecam :roll:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Zosia pisze:Do Wiesi - wysłałam Ci wiadomość na PW przeczytaj koniecznie i nigdy do Korabu !!!!!!
Zosiu nie dotarła do mnie żadna wiadomość :o

Dziewczyny Korab skreślam :roll: i prosze polećcie coś w Świnoujściu sprawdzonego w cenie 2 tyś,bo wyszukać to żaden problem, tylko żeby wiadomo było co to za osrodek Ja nigdy w Świnoujściu nie korzystałam więc moje doswiadczenie zerowe.Jeśli możecie proszę pomóżcie :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja w Świnoujściu polecam Rybniczankę.Cen na tę chwilę nie znam, ale warto dzwonić i negocjować.Ośrodek w strefie nadmorskiej i opinie ludzi,których znałam dobre.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Wienia »

Felice właśnie przegapiłam bo mają tylko pojedyncze terminy a ja chciałabym 14 dni.Mam jeszcze dzwonić gdyby ktoś zrezygnował.
Tę Rybniczankę brałam pod uwagę na samym początku,nie myślałam,że będzie późno na czerwiec.Dzięki :kwiat:
mercedeska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 19:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: mercedeska »

Pare lat wstecz byłam w Barbarce to obok Rybniczanki , było super :kwiat: wysoki standard, dobre zabiegi, towarzystwo polsko niemieckie. Dziś - może tam same niemieckie ale warto popytać. Byłam też w Karkonoszach ale marna rehabilitacja :roll:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

wieslawa kowalska633 pisze:Felice właśnie przegapiłam bo mają tylko pojedyncze terminy a ja chciałabym 14 dni.Mam jeszcze dzwonić gdyby ktoś zrezygnował.
Tę Rybniczankę brałam pod uwagę na samym początku,nie myślałam,że będzie późno na czerwiec.Dzięki :kwiat:
Wiesiu zadzwoń jeszcze raz do Rybniczanki ale poszukaj numeru do dyrekcji i podpytaj z jakimi biurami możesz się skontaktować.Rybniczanka to NATa i mają kontrakty z biurami, z tego wynikają te krótkie terminy .
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Wiem, że Amitur sprzedaje miejsca w Rybniczance tylko tam 2 tyg. to chyba około 3 tys.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 12 razy

Re: Rzemieślnik - Międzywodzie

Post autor: violet58 »

Czy ktoś z bywalców forum może coś podpowiedzieć na temat tego ośrodka? Zastanawiam się nad ich ofertą turnusu rehabilitacyjnego.
ODPOWIEDZ