Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?
Na moją prośbę o przesunięcie terminu wyjazdu na rok następny, nie otrzymałam nawet odpowiedzi.....pojechałam, wróciłam MEGA zadowolona.
- aannaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2015 19:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 9
Ewiko czasami trzeba zaufać przeznaczeniu
.Tym razem los był dla Ciebie łaskawy i miejmy nadzieję że szczęście Ciebie nie omija .Pozdrowienia.
My czekamy na swoją kolej,cierpliwie

- Wanda Maz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 maja 2014 08:39
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 1 raz
Witam wszystkich.Jutro minie miesiąc jak NFZ odebrał zwrócone skierowanie do sanatorium oraz prośbę o przełożenie terminu i cisza.
Zaglądałam do przeglądarki to nadal tam jetem z numerkiem 460 i informację że oczekuje na wyznaczenie miejsca .Nie wiem co to ma dla mnie znaczyć czy dobrze czy też źle ale podostaje mi czekać na rozwój wydarzeń.
Pozdrawiam serdecznie tych którzy czekają z utęsknieniem na wyjazd i tych którzy i tych którzy już korzystają z zabiegów
Zaglądałam do przeglądarki to nadal tam jetem z numerkiem 460 i informację że oczekuje na wyznaczenie miejsca .Nie wiem co to ma dla mnie znaczyć czy dobrze czy też źle ale podostaje mi czekać na rozwój wydarzeń.
Pozdrawiam serdecznie tych którzy czekają z utęsknieniem na wyjazd i tych którzy i tych którzy już korzystają z zabiegów
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
Czy ktoś z uprzejmych forumowiczów mógłby mnie poinformować jaki nasz szanowny NFZ wpisuje teraz okres oczekiwania
Może bym poczekała z wypełnieniem wniosku i trafiła na piękną jesień w górach
Pozdrawiam 
Może bym poczekała z wypełnieniem wniosku i trafiła na piękną jesień w górach
-
Danuta Pietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 paź 2012 21:29
- Staż sanatoryjny: 15
Witam wszystkich, w naszym kochanym Mazowieckim Funduszu teraz piszą że czas oczekiwania to 26 miesięcy .Moje sanatorium zbliża się coraz bliżej mam 33842 ,myślę że to będzie sierpień .Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
-
BabciaNatki
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lip 2015 18:22
- Staż sanatoryjny: 3
Ja czekam od lutego 2015. A w przeglądarce mam 6700. Pewnie wkrótce się dowiem szczegółów, o czym Was poinformuję niezwłocznie. 
- Yaga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 lut 2015 14:59
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
Witam mazowieckie
oj długo sie u nas czeka na wyjazd
ja składałam wniosek w pażdzierniku 2015 roku i miałam nr.108 tys. a teraz 48 tys. tak czy siak to i tak swoje trzeba odczekać . Pozdrawiam 
-
Danuta Pietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 paź 2012 21:29
- Staż sanatoryjny: 15
Witam kuracjuszy z Mazowsza ,ja wniosek składałam w lipcu 2015 napisali mi czas oczekiwania 26 miesięcy na dzień dzisiejszy mam numer 33447 a zaczynałam z numerem 106923. Pomału spadają w dół ,mam nadzieję że to będzie lato . Czekam cirpliwie 
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Staż sanatoryjny: 4
Witam,
A ja czekam od maja 2015, dzisiaj mam 16 tys. numerków przed sobą,mam nadzieję, że w lato dostanę sanatorium
Pozdrawiam
A ja czekam od maja 2015, dzisiaj mam 16 tys. numerków przed sobą,mam nadzieję, że w lato dostanę sanatorium
Pozdrawiam