Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam ale to ze 4 lata temu. Byłam bardzo zadowolona i z ośrodka i miasta. Lepiej prosić o pokoje od strony parkingu po przeciwnej stronie tylko góra i nic nie widać no chyba że podchodzące zwierzęta. Aqua Park dosłownie obok. Zaraz też piękny park zdrojowy z pijalnią i baza zabiegową choć w Bristolu zabiegi na miejscu. Pokoje z ładnym wyposażeniem , ja miałam 2 os. do pojedyńczego wykorzystania z balkonem. Nie wiem jak teraz z kawiarnią , bo gdy byłam na tańce można było nie wychodzić z budynku. Potem słyszałam, że kawiarnię zamknięto. Czy na nowo działa -sprawdzisz Ty a może ktoś inny odpowie. Gratuluję miejsca i miłego pobytu życzę
Zosia pisze:Byłam ale to ze 4 lata temu. Byłam bardzo zadowolona i z ośrodka i miasta. Lepiej prosić o pokoje od strony parkingu po przeciwnej stronie tylko góra i nic nie widać no chyba że podchodzące zwierzęta. Aqua Park dosłownie obok. Zaraz też piękny park zdrojowy z pijalnią i baza zabiegową choć w Bristolu zabiegi na miejscu. Pokoje z ładnym wyposażeniem , ja miałam 2 os. do pojedyńczego wykorzystania z balkonem. Nie wiem jak teraz z kawiarnią , bo gdy byłam na tańce można było nie wychodzić z budynku. Potem słyszałam, że kawiarnię zamknięto. Czy na nowo działa -sprawdzisz Ty a może ktoś inny odpowie. Gratuluję miejsca i miłego pobytu życzę
Dziękuję Zosiu...już się cieszę na wyjazd do Kudowy...Pozdrawiam ciepło
Bylam w Bristolu w ubieglym 2016 roku Nie jestem zachwycona smierdzacym powietrzem i oplatami klimatycznymi jakie uiscilam W dodatku personel medyczny czyni niedzwiedzie przyslugi pomagajac zainfekowanym pacjentom radzi:" Prosze isc do Apteki i cos sobie kupic"