KUDOWA ZDRÓJ BRISTOL - 21.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Basik25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 23:31
Oddział NFZ: Opolski

KUDOWA ZDRÓJ BRISTOL - 21.02.2017

Post autor: Basik25 »

Witam ciepło, 21.02.2017 wyjeżdżam do sanatorium Bristol w Kudowie Zdrój...Mam pytanie czy ktoś tam był i jak tam jest.Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: KUDOWA ZDRÓJ BRISTOL - 21.02.2017

Post autor: Zosia »

Byłam ale to ze 4 lata temu. Byłam bardzo zadowolona i z ośrodka i miasta. Lepiej prosić o pokoje od strony parkingu po przeciwnej stronie tylko góra i nic nie widać no chyba że podchodzące zwierzęta. Aqua Park dosłownie obok. Zaraz też piękny park zdrojowy z pijalnią i baza zabiegową choć w Bristolu zabiegi na miejscu. Pokoje z ładnym wyposażeniem , ja miałam 2 os. do pojedyńczego wykorzystania z balkonem. Nie wiem jak teraz z kawiarnią , bo gdy byłam na tańce można było nie wychodzić z budynku. Potem słyszałam, że kawiarnię zamknięto. Czy na nowo działa -sprawdzisz Ty a może ktoś inny odpowie. Gratuluję miejsca i miłego pobytu życzę :)
Awatar użytkownika
lechos
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2016 17:06
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: lechos »

Działa działa ......sam niedawno (a dokładnie w niedziele) sprawdzałem jaki poślizg ma podłoga ;)
Basik25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Zosia pisze:Byłam ale to ze 4 lata temu. Byłam bardzo zadowolona i z ośrodka i miasta. Lepiej prosić o pokoje od strony parkingu po przeciwnej stronie tylko góra i nic nie widać no chyba że podchodzące zwierzęta. Aqua Park dosłownie obok. Zaraz też piękny park zdrojowy z pijalnią i baza zabiegową choć w Bristolu zabiegi na miejscu. Pokoje z ładnym wyposażeniem , ja miałam 2 os. do pojedyńczego wykorzystania z balkonem. Nie wiem jak teraz z kawiarnią , bo gdy byłam na tańce można było nie wychodzić z budynku. Potem słyszałam, że kawiarnię zamknięto. Czy na nowo działa -sprawdzisz Ty a może ktoś inny odpowie. Gratuluję miejsca i miłego pobytu życzę :)
Dziękuję Zosiu...już się cieszę na wyjazd do Kudowy...Pozdrawiam ciepło :)
Basik25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

lechos pisze:Działa działa ......sam niedawno (a dokładnie w niedziele) sprawdzałem jaki poślizg ma podłoga ;)
To fajnie,że działa.Poślizg też ważny :)
Basik25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Basik25 pisze:Witam ciepło, 21.02.2017 wyjeżdżam do sanatorium Bristol w Kudowie Zdrój...Mam pytanie czy ktoś tam był i jak tam jest.Pozdrawiam
Jeszcze tylko kilka dni i już będę w Kudowie.Mam nadzieję,że będzie wszystko ok.Pozdrawiam :D
jadwiga55
Na forum od: 03 kwie 2017 17:07
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: jadwiga55 »

Bylam w Bristolu w ubieglym 2016 roku Nie jestem zachwycona smierdzacym powietrzem i oplatami klimatycznymi jakie uiscilam W dodatku personel medyczny czyni niedzwiedzie przyslugi pomagajac zainfekowanym pacjentom radzi:" Prosze isc do Apteki i cos sobie kupic"
ODPOWIEDZ