Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: sztani »

entropia pisze:Witajcie, też tam zostałam zesłana na 19stego lutego. Jakichkolwiek informacji oczywiście zero, poza tym co już sami wiecie :roll: Mrocznie to wygląda i dziwnie pachnie :D
Nie słyszałem aby ktoś kogoś na turnus rehabilitacyjny z ZUS zsyłał .
Zsyłki były ale w innym okresie czasowym .
Turnus rehabilitacyjny w ramach prewencji rentowej to nie wypad integracyjny czy wczasy wypoczynkowe . Główną ideą wyjazdu to podreperowanie zdrowia tak powiedziały mi Panie w ZUS które zajmują się przydzielaniem turnusów . Ja także tak uważam . Najważniejsze dobrze dobrane i wykonane zabiegi. Reszta to dodatek . Bez obrazy.
Pewnie ,ze trzeba po zabiegach też coś robić (spacery ,zwiedzanie) ale główny cel to podreperować zdrowie i wrócić do pracy.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Drodzy Forumowicze macie ogromną szansę aby coś po Waszym powrocie było wiadomo jak jest w Olecku. Przeważnie to jest ,że piszemy przed wyjazdem a po powrocie cisza . W Olecku trwa pierwszy turnus i jak już wcześniej pisałem nie ma dlatego jeszcze nic o nim . Cierpliwości może ktoś w końcu coś skrobnie. Miłego ,owocnego pobytu i dobrej rehabilitacji. :)
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Powiem tak, to znaczy napiszę tak. Byłem już dwa razy w sanatoriach, Ciechocinek i Sobieszewo. W tych dwóch byli bardzo mili i dobrzy rehabilitanci. Się nie stresujcie bo będzie na pewno dobrze i w tym Olecku, a zawsze ktoś się znajdzie co mu będzie coś nie pasować, rehabilitacja czy jedzenie. Jadę 26 stycznia i obiecuję wam wszystkim że w pierwszy dzień pobytu opiszę wam wszystko pomału. Tak więc głowa do góry bo będzie dobrze. Pozdrawiam. ;)
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Święte słowa Paweł,do pierwszego sanatorium jechałem bez wiedzy żadnej,nie wiedziałem o istnieniu forum......Klimat tworzą ludzie a nie miejsce.niestety ciekawość :twisted: bierze górę nad rozsądnym myśleniem, :)

Pisz jak tylko się zainstalujesz,o pokojach,cenach( tv,czajnik,parking),zabiegach, o K.O.czytakowa instytucja istnieje
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Święta racja, jak tylko się stawię w Olecku dam znać i napiszę pierwsze wrażenia :D
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

To Olecko to naprawdę jedna wielka niewiadoma. Myślę, że co by nie było, to my sobie sami stworzymy fajny klimat 8-)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Woytek jakie K.O to turnus rehabilitacyjny z ZUS :) :) :) a nie FWP :) chyba ,że myślisz o relaksacji ;)
Sukces - to dobre pozytywne nastawienie :)
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

K.O. często spotykana jest.tylko w poszpitalnym z Nfz nie spotkałem
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Urazy nie żywię, bo i nie należało brać tego dosłownie :D jak i obszernych wyjaśnień opisywać. Oczywisty jest fakt poprawy zdrowia, ale niemniej jednak wolę wiedzieć w jakie warunki bytowe trafiam na całe 24 dni zatem cierpliwie poczekam na pierwsze wpisy
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Entropia od kiedy będziesz w Olecku
Zablokowany