Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Styczniowy pobyt może być troszkę nudniejszy ale bo w maju są większe możliwości, więcej terenu do spacerowania po sąsiednich wzgórzach, chyba że ktoś lubi narty to oczywiście poszaleje na sąsiednim wzgórzu na stoku albo busem do Krynicy pod Jaworzynę.
Lubię piesze wycieczki,żeby tylko nogi nie chciały odmówić posłuszeństwa.
Powinnam założyć nowy temat dotyczący mojego wyjazdu,ale wydaje mi się,że jeszcze jest za wcześnie.
Oprócz dobrej rehabilitacji ładne widoki , spacery i dobre towarzystwo to coś dla mnie i bardzo żałuję Aniu,że nie jedziesz w marcu.Myślę,że pogoda dopisze.