Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam z zaśnieżonej Z.Łódzkiej okazuje się że ktoś się jeszcze pojawił po ...południu w Nocnych,Peonia światełko się paliło żeby zabłąkany Wędrowiec tu...trafił
Witam Was przyszłam zobaczyć co robicie ..a tu cicho ale może po całym tygodniu gadusiania każdy potrzebuje spokoju ...spokojnego wieczorku dla Wszystkich
Witam ponownie-Elu nie pochwaliłaś się wrażeniami z nowej pracy,Peonia ja też miałem przygodę seksualną i przy odśnieżaniu się wy.......em jedyny minus to mokre dupsko i problemy z podniesieniem się,mam nadzieję że żaden z sąsiadów mnie nie przyuważył a co do oświetlenia to żarówka ledowa zużywa mało prądu
Elu dzisiaj mam wolne jutro raniusienko do swojej fabryczki.
Andrzeju ja siedziałam na d....u i obmyślałam plan jakby się podnieść w obcasach nie jest to proste
Chwalipięty Wieśniaczka dzisiaj idąc piesełowi papu dać, ziemię całowała i zawartość miski na głowie jej wylądowała:roll: , dobrze że kapturek miała .Andrzejku o pracy się nie wypowiadałam bo mieszane uczucia mam i nie wiem czy dobrze uczyniłam , jedno wiem w poprzednim miejscu atmosferą zawiści innych już się dusiłam Teraz w grono medyczne i weterynaryjne zakotwiczyłam a zawsze się od tego trzymać z daleka chciałam Pożyjemy , zobaczymy.
Witaj Elu na onlini jak zawsze obecna
Jeszcze w necie buszuje zaraz zmykam
Elu lądowanie na 4 litery
Ważne że nić się nie stało
Z pracą wszędzie jest problemowo