Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj mi się udało,dodzwoniłam się za drugim razem.
Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnego zwrotu nad morze
Pani już zapamiętała,że jestem zainteresowana tylko klimatem nadmorskim,więc nie wymieniała,gdzie zwroty są.
Mam dzwonić jutro o tej samej porze.
Bogutka wiem o tym,że jest pięknie,bo już 2 razy byłam w zimie i zauroczyłam się.
Poza tym ta pora roku nad morzem ma bardzo korzystny wpływ na moje zdrowie.
Halo, halo czy tu NFZ Są dwa zwroty od 26 stycznia....... ------------SOLEC na zabiegi dowożą busikami DZIĘKUJĘ Zobaczymy co będzie po 14 Ja już jestem tak zdesperowana i tak mocno potrzebuję tego wyjazdu że biorę prawie wszystko.
Elu,ale na razie nie wzięłaś tego Solca ?
Szczerze mówiąc to myślałam,że o tej porze roku zwroty będą do wyboru.
Wyobrażałam sobie to tak,że pani Ania zadzwoni i od razu będzie miała to co chce
A tu zonk
Tośmy się Eluniu przeliczyły.
Ale nie należy tracić nadziei.
Widać przybywa chętnych na nadmorskie wyjazdy zimowe.
Ale to było widać rok temu na plaży,momentami miałam wrażenie,że jest wiosna,a nie zima.
Elu i nie tylko na plaży,bo na wieczór żeby mieć miejsce trzeba było robić rezerwację dzień albo dwa wcześniej.
Jedynie w Wistomie bez rezerwacji