Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam, jestem z Krakowa a lat mam 54, ale ciałem i duchem 20(ha ha). Jestem częstym bywalcem sanat. W kwietniu tego roku byłem w Krynicy w MSWIA, ale nie było zbyt ciekawie. Prawie geriatria.
witam, jestem z Woli Duchackiej, z zus nie ma jedynek tylko 2 i 3. Jak byłem z nfz to miałem jedynkę. Ale da się wytrzymać, jest mały basen, miłe panie z zabiegowego, tańce w Rybaczówce.
Szukam kogoś kto jedzie do Muszyny w terminie 14.10.-06.11 mam wolne miejsce w samochodzie wyjazd z warszawy. proszę o kontakt na e-mail [email].pl
mam 33 lata.