Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Danusia o pokój możesz dzwonić teraz.Ja do Kołobrzegu zadzwoniłam godzinę po tym jak zobaczyłam w przeglądarce i dostałam jedynkę ,a moja koleżanka po tygodniu już nie dostała.Tam było chyba kto pierwszy ten lepszy
Danuśka ja byłem od 5.05 w Ciechu i nie licz na dywany kwiatowe. Nasadzenie zaczęli robić dopiero w połowie maja. a tężnie też jeszcze były nieczynne ale pospacerować wokół wszystkich oczywiście można , nawet za darmo bo w sezonie jest płatne chyba, że sanatorium ma wykupione wejściówki.. Święta wielkanocne też już spędziłem w sanatorium ale w Busku i było fajnie, uroczyste posiłki, ciasto itd.