Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co do sypialni to u mnie nikt nie chrapie-jedyna ewentualność jest taka że jak nie zamknę drzwi to mam lokatora i może mnie podrapać szorstkim ....językiem
Dobrze mi sie z Wami gaworzy ale musze klasc sie spac. Czeka mnie ciezki dzien. Rano mam ksiedza,pozniej musze przygotowac auto do slubu,kolezanka prosila zeby ja zawiezc. Az boje sie ubierac auto,pogoda u nas nieciekawa sie zrobila co prawda auto juz wypucowane czeka w garazu ale przy tej chlapie ktora sie robi to po dojechaniu do mlodego bedzie juz blotko na bokach
Maz bedzie kierowca,lepiej to wyglada ale ja musze ubrac auto i to co przyniosla mi dzis kolezanka nie zbyt mi lezy i kupilam inna wstazke i bede jutro przybierac troszke po swojemu.Przyjemnych rozmow,nie siedzcie za dlugo bo oczka beda Was bolaly.