Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
SUBSTRAL ....zapytaj w agrocentrum.Tylko zależy na jakie chwasty. Np na mniszka...takie zółte kwiatki inaczej mlecz jest Substral na mniszka. Zalezy co ci rosnie na trawniku
Mask pisze:A pro po chwastów.
Trzy tygodnie temu posiałem trawę. W części trawnika urosło więcej chwastów niż trawy.
Trawa jeszcze za krótka, żeby ją skosić. Nie cierpię pielenia. Jak łatwo i przyjemnie pozbyć się chwastów
Ha ha ha zapraszam do mnie ,wypielisz może mój trawniczek a ja w rewanżu Twój
Ok kupiłam ostatnio odchwaszczacz do listnych na trawniku ,jeszcze nie .....zastosowałam ,bo boje sie wjechać na działkę trawa równa pewnie z tarasem
Mask STARANE 250EC firmy Target....wypróbowane kilka lat temu i w tym tygodniu będę tym zwalczać chwaściska na mojej trawce ponownie. Najważniejsze jest dokładne opryskanie trawnika. Ja to zrobiłam poprzednio nie na całym i dlatego teraz muszę powtórzyć. Ale działa super, polecam
Mask pisze:A pro po chwastów.
Trzy tygodnie temu posiałem trawę. W części trawnika urosło więcej chwastów niż trawy.
Trawa jeszcze za krótka, żeby ją skosić. Nie cierpię pielenia. Jak łatwo i przyjemnie pozbyć się chwastów
Mask, nie doczytałam Na taki młodziutki trawnik nie wolno tego stosować Musisz poczekać aż sie dobrze ukorzeni
Ja uważam, ze substral jest najlepszy bo nie niszczy trawy, jest skierowany tylko i wyłącznie na dany chwast. A jak nie wiesz jaki, to wyrywa się jakieś chwascisko i zanosi do agrocentrum a tam już ci dobiorą odpowiedni środek