Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cyganeczko termin nie jest zły.Słoneczko marcowe będzie fajnie Cię ogrzewać i ładnie opalać.
Do tego jeszcze miłe towarzystwo i będziesz zadowolona.
Oczywiście aby to zadowolenie było to Ty musisz tam jechać z super pozytywnym nastawieniem
Moja siostra była w Muszynie,tylko w Koronie i wróciła bardzo zadowolona.
Sama Muszyna bardzo jej się podobała.
cyganeczka pisze:Oprócz dobrej rehabilitacji ładne widoki , spacery i dobre towarzystwo to coś dla mnie i bardzo żałuję Aniu,że nie jedziesz w marcu.Myślę,że pogoda dopisze.
Żałuj, żałuj Cyganeczko, bo z Anią to nawet do Stróży by można było jechać a wiem co mówię jakom wieśniaczka
Cyganeczko..wrócisz zadowolona. Byłam w marcu w ,,Revicie,, w Muszynie. Fakt była prawdziwa zima ,że na termy trudno było dojechać.Ja jak zawsze dużo zwiedzam.Biorę udział w biesiadach przy ognisku..kulig ale w Krynicy...wyprawy na stoki. Każdy znajdzie coś dla sienie. Tak Anka ma rację..dobre towarzystwo ale i samemu też trzeba coś wnieść/dobry humor/. życzę miłego odpoczynku i dużo wrażeń. pozdrawiam.alka
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa, mam nadzieję, że towarzystwo do tańca i do różańca się znajdzie Nie pytam o warunki ponieważ wiem, że nie jadę do hotelu.Liczy się rehabilitacja i towarzystwo.
Na razie widzę, że są chętni na wyjazd, ale w maju . Myślę, że marzec może być też super. Nie miałam wyboru gdyż mam w domu maturzystę i moje oko musi go przypilnować.W dalszym ciągu czekam na towarzystwo na wyjazd do Muszyny od 16.03.2017r.