Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
pojawił się opis, rehabilitacja okrojona, tylko nie wiadomo na ile. Wydaje mi się ze hotel podpisując umowę wymogi musiał spełnić tak jak każdy inny obiekt, więc okrojenie rehabilitacji
jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
Postautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,
jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2017 21:53 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
forumowicz
a je się akurat dobrze. W restauracji - zresztą ze zdjęć na stronie wynika, że rzeczywiście ładna ta restauracja.
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Prawda Casandra, daje troche do myślenia ( te okrojone rehabilitacje) 5 zabiegów dziennie powinno byc , tylko po ile minut i jakie sa te zabiegi ? Basen , kriokomora, ciekawi mnie co jeszcze maja?
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Casandra pisze:pojawił się opis, rehabilitacja okrojona, tylko nie wiadomo na ile. Wydaje mi się ze hotel podpisując umowę wymogi musiał spełnić tak jak każdy inny obiekt, więc okrojenie rehabilitacjiPostautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,
jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci z