Za turnus 18 zł!!!Casandra pisze:no chyba za turnus...Anka1084 pisze:Za dobę, czy za turnus? Bo jesli za turnus to nie jest drogo
18 złoty za dobę?! mnożąc przez 24 dni = rozbój w biały dzień!
Hotel Olecko marzec 2017
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Bo jak nie zapłaci to nima hehe.Dominika 900 pisze:To czemu ta osoba pisała że tv nie ma?A czy ręczniki trzeba brać czy tam będą i czy zmieniają?
-
forumowicz
-
forumowicz
Nie Paweł, czasami zmieniają. W Inowrocławiu miałam na życzenie. I pościel też. Kwestia "dogadania" się z paniami sprzątającymi. Chociaż ja za wymianę ręczników nie płaciłam.Bo jak nie zapłaci to nima hehe.
Ale Olecko dopiero się uczy więc może być różnie. Jak pojedziecie to postarajcie się wprowadzić "dobre obyczaje" niech wiedzą jak się pracuje z klientem-zusiakiem.
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Lepiej mieć swój komplet,sauna,basen,i inne kapiele zabiegowe, no i jeden higieniczny i może mały do twarzy.ja zawsze wożę dwa duże i jeden małyDominika 900 pisze:To czemu ta osoba pisała że tv nie ma?A czy ręczniki trzeba brać czy tam będą i czy zmieniają?
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
-
forumowicz
Pewnie że najhigieniczniej byłoby korzystać ze swoich. Ale to wersja dla tych, którzy przyjeżdżają samochodem z dużym bagażnikiem.
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Mi chodzi o TV nie chcesz nie płacisz i nima heheCasandra pisze:Nie Paweł, czasami zmieniają. W Inowrocławiu miałam na życzenie. I pościel też. Kwestia "dogadania" się z paniami sprzątającymi. Chociaż ja za wymianę ręczników nie płaciłam.Bo jak nie zapłaci to nima hehe.
Ale Olecko dopiero się uczy więc może być różnie. Jak pojedziecie to postarajcie się wprowadzić "dobre obyczaje" niech wiedzą jak się pracuje z klientem-zusiakiem.
-
forumowicz
no tak. Jak się szybko czyta, żeby szybko odpisać to takie są efekty.
Och takie drobne faux-pas....