Hotel Olecko marzec 2017
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
masz rację, chociaż ja raz pilota nie miałam więc nie płaciłam ale guziczki były....Mi chodzi o TV nie chcesz nie płacisz i nima hehe
pewnie nie ma się czym chwalić ale tak właśnie było. I nie tylko w moim pokoju. Nie zablokowali kanałów.
no przecież są telewizory...Ale bez TV to lipa
chociaż jak będziesz w dwójce - trójce plus goście to nie będzie czasu na oglądanie skoków narciarskich...
i dobrze! kontakty międzyludzkie najważniejse a szklany ekran. To będziesz miał na starość.
-
forumowicz
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Jak są skoki to nie ma gości hehe zasada numer jeden heheCasandra pisze:masz rację, chociaż ja raz pilota nie miałam więc nie płaciłam ale guziczki były....Mi chodzi o TV nie chcesz nie płacisz i nima hehe
pewnie nie ma się czym chwalić ale tak właśnie było. I nie tylko w moim pokoju. Nie zablokowali kanałów.
no przecież są telewizory...Ale bez TV to lipa
chociaż jak będziesz w dwójce - trójce plus goście to nie będzie czasu na oglądanie skoków narciarskich...
i dobrze! kontakty międzyludzkie najważniejse a szklany ekran. To będziesz miał na starość.
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Tak jest, wogle wszyscy w tym sezonie na szacunek zasługują ,Żyła i reszta brygady hehe.nowicjusz1234 pisze:kamil krol
Chociaż ja zawsze za nimi nawet jak słabsze sezony.