Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bardzo przepraszam wszystkich forumowiczów,jadących na spotkanie w Ciechocinku 29 czerwca 2013 roku,ja niestety nie przybędę.mam nadzieję że będziecie się super bawić.
Max nie zachowuj się jak rozkapryszone dziecko ,bywałam tu rzadko więc nie znam Cię ale przeczytałam wiele Twoich wcześniejszych postów i mi się podobały ,później jakby Cię ktoś odmienił .Nie możesz wrócić do swojej dawnej skóry ? ...Gdybym w realu nie była tak nieśmiała wybrałabym się do Ciechocinka żeby Was wszystkich poznać