Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Za każdym razem bedąc na turnusie z ZUS miałem indywidualne ćwiczenia z rehabilitantem . a pierwszy dzień po operacji balkonik i podstawowe ćwiczenia rehabilitacyjne z rehabilitantem na oddziale neurochirurgii. Teraz w Sobieszewie też na bark i b. dużo osób miało indywidualne . 30 minut rehabilitant był tylko dla mnie i ćwiczył ze mną . Casandra normalnie takie są no chyba gdzie Ty byłaś to nie było, to było kiepsko .
No wiesz, ja akurat nie wymagam indywidualnej rehabilitacji wiec takiej nie miałam. Nie bylo tez osób na moim turnusie z zus, którzy by takiej wymagali . Indywidualne ćwiczenia z rehabilitantem ludzie mieli jak mialam prewencje ambulatoryjna ale to był szpital i schodzili ludzie z oddziału.
Hehehe, dobre. Toż nie będę non stop zdjęć robił. Coś tam oczywiście wrzuce ale nie będę latał cały czas z aparatem. Mam nadzieję że w czwartek wieczorem pierwsze łączenie z Olecka na forum wykonam hehe. Pozdrawiam.
Tylko zeby obsługa nie pogoniła Cie z tym aparatem z miejsc strategicznych. Nowe sanatorium to może mają cos do ukrycia
musisz być ostrożny, wiesz, taki Don Pedro ( nie wiem czy tą bajkę pamiętasz)
Przerabiałem to i wiem że z miejsc co są zabiegi to praktycznie nie ma szans. Ale ogólnie coś tam się zrobi takie jak pokój czy wygląd hotelu. A bajkę pamiętam hehe