Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Niestety ZUS pomimo że w niedzielę nie ma zabiegów ale płaci za turnus . Za cały pobyt .Niechby się dowiedział lub zrobił kontrolę ,że ludków nie ma problem . tu nie potrzebna żadna demagogia . Większość jest na zwolnieniu ,lub świadczeniu. więc ktoś musi odpowiadać za pobyt a czyni to ośrodek Casandra i Ty to mówisz . Gdzie byłąś ,że tak oficjalne puszczali na przepustki. Nie wkladaj ludziom ,że coś im się należy (przepustka to dobra wola lekarza prowadzącego a nie zasada))
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 22:11 przez sztani, łącznie zmieniany 3 razy.
Sztani - a jak jedziesz na całodniową wycieczkę? np do Pragi, Berlina, Drezna albo Wilna? granice kraju przekraczasz na zwolnieniu. I sanatorium o tym wie i ZUS wie że kuracjusze na wycieczki jeżdżą.
a wycieczka na zwolnieniu to chyba gorzej niż wyjazd do domu bo w domu na zwolnieniu możesz być a na wycieczce niekoniecznie...
wiesz dobrze że za wojaże urlopowe zwolnienia zabierali. A za te sanatoryjne niekoniecznie....
ja w każdym razie jeździłam gdzie się dało, ZUS o tym wiedział, sanatorium wiedziało i dobrze było.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 22:13 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie będę dyskutował . wycieczki o ile są to organizuje ośrodek ( przeważnie ) i on bierze odpowiedzialność .
Tyle mam do powiedzenia w temacie
jak takie luzy były to podaj gdzie byłaś może też się tam wybiorę
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 22:16 przez sztani, łącznie zmieniany 1 raz.