Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: bozenag »

Dziewczyny dzisiaj mi odesłali wniosek do weryfikacji powiedzcie mi ile będzie tak trwało to wszystko żeby wrócić znowu w kolejkę ? ;) powiedzcie mi długo taki wniosek idzie do lekarza i czy długo trzeba czekać aby wrócić znowu do systemu jak go osobiście odwiozę :) chciałam jechać ze zwrotów ale do 15 marca muszę być spowrotem :( pozdrawiam Bożena
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Dzień zakończony fiaskiem.Przed 16 dorzucono Gołdap :roll: Feli Świnoujście cudne , ale z zaproponowanych obiektów trzeba by było drałować do Rusałki lub Bałtyku a pogoda bywa różna.Już nawet zdecydowane jesteśmy na Ciech , albo Inowrocław ale brak albo wyjazd jutro.Do jutra mam dać odpowiedz co do Polanicy i Malwy :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bozenag a czy musisz czekać aż do weryfikacji :?: Mnie do 18 miesięcy czyli weryfikacji brakuje 5 miesięcy i poluje na zwroty.Urlop mam zaplanowany od 30 stycznia do 15 marca (Za 2015 i 2016 rok) ale mogę wyjechać tylko w lutym .Radze już zacząć szukać zwrotów, chyba że sie jest w czepku urodzonym :lol:
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Dzwoniłam i pytałam to mi Pani powiedziała że o zwroty mogę się starać po weryfikacji :(
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To widać jakiś wewnętrzny wymysł :roll: Moja teściowa czekała 3 tygodnie od chwili jak z powrotem zaniosłam dokumenty.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

wiesniaczkaela pisze:Dzień zakończony fiaskiem.Przed 16 dorzucono Gołdap :roll: Feli Świnoujście cudne , ale z zaproponowanych obiektów trzeba by było drałować do Rusałki lub Bałtyku a pogoda bywa różna.Już nawet zdecydowane jesteśmy na Ciech , albo Inowrocław ale brak albo wyjazd jutro.Do jutra mam dać odpowiedz co do Polanicy i Malwy :?: :?: :?:
Ja na twoim miejscu zdecydowałam bym się na Polanicę. :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Właśnie bijemy się z myślami.Opinie o tym osrodku są kiepskie a na dodatek to ponoć już nie Polanica tylko jej wylotówka i do zdroju to ponad 3 km.Mnie zależy bardzo na basenie .Prześpię się z tematem :lol:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Acha ;)
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: agniecha_76 »

To prawda że to na końcu, dalej już tylko las chyba bo mój spacer zakończyłam na Malwie.
Jes jwszcze przejscie szlakiem przez las o wiele blizej ale o tej porze roku to chyba niewykonalne.
Malwa to może być fajna miejcówa na miesiące letnie.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Agniecha :) W lesie to ja mieszkam :lol: - fajnie latem.O tej porze roku to by tylko trzeba było organizować wieczorki literackie ;) i to też problem bo do sklepu daleko :lol:
ODPOWIEDZ