Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Basiu ja się bardzo cieszę że nie ma smutasów tutaj...i wszyscy są w dobrych humorach...
Witaj Martinko w tym roku na długo nie jadę...do 5 lutego...będę do Was pisać...nie ma innej opcji...
To nie jest sanatorium...tylko wyjazd komercyjny....jadę na ferie....
Smutasów tutaj nie ma
To się z Małgoś wyjazdem wyjaśniło
Wcześniej pytałam,jaki okres oczekiwania
Komercyjne wyjazdy inne kryteria
Miło dalej gadusiajcie
Zgubić się chyba nie zgubię ...najwyżej znajdę się w innym kraju jako uchodźcy
Grazynko ja wszystko mam u siebie w Poznaniu....wszystkie zabiegi jakie chcę...nie muszę do sanatorium....Ale nie piszę ze nie pojadę. ..może sponsor też będzie chciał to zaraz składam wniosek.....U nas 20 miesięcy się czeka....
Już się nie nabiorą. ...adres był dobry...zmierza w dobrym kierunku...za 48 godzin będę już na miejscu też. ...
Jak chcesz mnie podleczyć. ...to się postaraj wiecej